فیزیوتراپی در منزل Can Be Fun For Anyone

ما تلاشمون بر کیفیت کارمون هست و این رو از رضایت استفاده کنندگان خدمات دیده ایم

امکان انجام جلسات فیزیوتراپی توسط فیزیوتراپ در منزل می تواند از آسیب بیشتر به عضلات و یا استخوان فرد جلوگیری کند. این کار همچنین به بهبود حال بیمارانی که قابلیت حرکت کردن را ندارند بسیار کمک می کند.

. را برای بیمار به ارمغان ‌می‌آورد که از این بابت بسیار مفید تر از کلینیک است.

دستگاه های زیادی وجود دارند که می‌توان از آنها در فرآیند فیزیوتراپی در منزل استفاده شود.

به طور کلی، مشورت با فیزیوتراپیست و اجرای دقیق برنامه درمانی می‌تواند به بهبود نتایج کمک کند، چه در منزل و چه در کلینیک.

درمان‌های طولانی‌مدت برای بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن: در برخی بیماری‌های مزمن مانند فیبرومیالژیا یا دردهای مزمن اسکلتی، فیزیوتراپی در منزل به عنوان یک راهکار موثر در مدیریت علائم و بهبود کیفیت زندگی بیمار شناخته می‌شود.

توانبخشی پس از شکستگی‌ها: افرادی که دچار شکستگی استخوان شده و دوره گچ‌گیری یا عمل جراحی را پشت سر گذاشته‌اند، نیاز به بازتوانی دارند.

 متخصصان فیزیوتراپیست با توجه به مشکلی که برای بیمار پیش آمده از روش‌های گوناگونی جهت درمان وی مانند الکترو تراپی، طب سوزنی، دما درمانی، کشش عضلات، تکنیک‌های ماساژ درمانی و … استفاده می‌کنند که تمامی این خدمات را فرد بیمار می‌تواند در منزل هم دریافت کند.

کلینیک سروش سلامت امکان ارائه خدمات فیزیوتراپی توسط فیزیوتراپیست خانم را برای افرادی که به این موضوع اهمیت می‌دهند، فراهم کرده است.

با تماس با شماره های سها، مشاوران پاسخگوی شما خواهند بود و پس از فیزیوتراپی در منزل تهران اطلاع از شرایط بیمار، اطلاعات تکمیلی و نحوه حضور متخصص فیزیوتراپی در منزل به شما گفته می شود و هماهنگی های لازم انجام می شود.

با استفاده از خدمات فیزیوتراپی در منزل، بیمار می‌تواند در محیطی راحت و آشنا تحت مراقبت‌های حرفه‌ای قرار گیرد و به سرعت به روند بهبودی خود ادامه دهد. این خدمات به ویژه برای سالمندان، افرادی که به جراحی‌های پیچیده نیاز دارند یا کسانی که دچار مشکلات حرکتی هستند، بسیار مفید و کارآمد است.

در یک تعریف جامع میتوان فیزیوتراپی را این گونه بیان کرد:

اتلاف وقت در ترافیک و مراکز مختلف درمانی از جمله مشکلاتی است که با زندگی شهری گره خورده است. بسیاری از افراد به دلیل نداشتن وقت برای مراجعه به مراکز درمانی، درمان خود را به تعویق می‌اندازند و به زمان دیگری موکول می‌کنند.

محدودیت زمانی یا شغلی: برخی از افراد به دلیل مشغله‌های کاری یا خانوادگی، زمان کافی برای حضور در مراکز درمانی ندارند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *